Як зробити стікербомб самостійно?

Як зробити стікербомб мобільного телефону САМОМУ???

 Привіт всім! Ця стаття адресована тим людям, які хочуть заліпити свій мобільний телефон або планшет готовим стікербомбом, але не знають, як це правильно зробити, щоб уникнути будь-яких казусів.

 Для того щоб заліпити задню кришку телефону або планшета, вам знадобиться шматок наклейки трохи більше, ніж ширина апарату. Це потрібно для того, щоб вистачило матеріалу і на бічні стінки девайса.

 Перш ніж починати роботу, переконайтеся, що у вас є всі необхідні речі для такої роботи, а саме у вас має бути:

• Канцелярський ніж;
• Робоча поверхня (лист металу, дерев'яна фанера, шматок скла);
• Ножиці;
• Фен або теплової вентилятор (будь-яка річ, яка зможе нагріти наклейку повітрям);
• Ну і, власне, сам телефон і наклейка.

Після того, як ви зібрали всі необхідні інгредієнти для роботи зі стікербомбом - приступайте до роботи!

 Візьміть обраний вами шматок наклейки, включіть тепле повітря і почніть нагрівати, щоб плівка стала м'якше, під час цього мисліть її пальцями, щоб усі місця листка були однакової м'якості. Після 2-3 хвилин такої роботи, вимкніть вентилятор. Отже, наша наклейка стала м'яка і еластична - для чого це потрібно? Це робиться для того, щоб вона добре тягнулася, так вона буде легко клеїтися на місцях згинів, а також еластичність наклейки більше усуває повітря, яке накопичується між поверхнею і наклейкою, в результаті чого утворюються пухирці.

 Далі слід відклеїти захисний папір з наклейки і акуратно, щоб не забруднити клейку поверхню наклейки брудом, покласти наклейку лицьовою стороною вниз, а клейкою вгору, на робочу поверхню. Потім слід взяти річ, яку будемо обклеювати і акуратно прикласти до наклейки. УВАГА, перед тим, як прикладати девайс до наклейки, переконайтеся, що він повністю чистий і знежирений. Спочатку легко притисніть, і з часом починайте застосовувати силу, тільки не перестарайтеся!

 Приклеївши основну поверхню телефону до наклейки - увімкніть вентилятор. Наклейка розігріється, і можете приступати до обклеювання вигинів. Коли наклейка стала еластичною, почніть акуратно загинати залишилися краю наклейки на залишки поверхні.

 Після того, як уже все обклеєно, слід повирезать отвори під кнопки, камеру і динамік. Для цього почекайте, поки наклейка затвердіє (втратить еластичність) і почніть вирізати канцелярським ножиком всі отвори.

0 коммент.:

Отправить комментарий